Harangjáték utca

Ritáék két feladatra kértek fel. Egyrészt a nappalijuk befejezéséhez kérték a segítségemet: az ülőbútorok cseréjére, képeik elhelyezésére, kandalló beépítésére, a gyerekek játékainak rendszerezésére, tapéta és függöny kiválasztásához vártak tőlem ötleteket.

Másrészt a beköltözés óta megnőtt család a garázst szeretné átalakítani háló- és fürdőszobává úgy, hogy a ruhák tárolására is jusson hely. Két-két megoldás született a kérések figyelembevételével. A koncepciótervek segítségével bátran neki mernek állni az átépítéshez.

ADATOK

60 nm budai lakás | kicsi terek | több funkció | IKEA Besta | kandalló

HÍVÓSZAVAK

letisztult | nőies | fehér, szürke, bézs | fa | természetesség

Ügyfeleim mondták

sokkal szebb lett a lakás, mint gondoltam volna

Adri segítségére több okból is szükségem volt, mikor az új akkor még csak tervrajzom szereplő lakást próbáltam berendezni.

A tervrajz alapján tudott készíteni számomra 3d terveket, amiket mindig az újabb ötletek alapján azonnal módosítani is tudtunk. Így már a beköltözés előtt megterveztük a bútorokat (méret, szín, elhelyezés ). Több ötletet adott, hogy lehetne minden a legpraktikusabb és egyben dekoratív is, amikre én magamtól nem gondoltam volna.

Fontos volt számára, hogy minden olyan legyen, ami az én szempontjaimnak megfelel.
Csak ajánlani tudom, sokkal szebb lett a lakás, mint gondoltam volna!

Juli

sokkal élhetőbb élettér

Az Adrival folytatott munka során a lakásunk belső kialakítása egészen más megvilágításba került. Adri kiemelte az alaprajzi elrendezésből adódó előnyöket és a meglévő bútorok áthelyezésével, újragondolásával egy sokkal élhetőbb élettér került felvázolásra. Köszönjük!

Rita

kifinomult ízlés, harmonikus enteriőr

Adrienn nagy segítséget jelentetett jó megfigyelő képességével, hasznos meglátásaival, kifinomult ízlésével, annak érdekében hogy egy harmonikus enteriőrt tudjunk otthonunkban kialakítani.

Niki

Készen állsz, hogy újraálmodd az otthonod?

Akkor keress meg a lenti elérhetőségeken és kezdjünk el beszélgetni!

E-mail

info@dancingqueendesign.hu

Telefon

+43 664 7801 4251

Facebook

@Dancing-Queen-Design

Instagram

@dancingqueendesign