Vizsgamunka

Adott egy családi ház és egy négyfős, kiküldetésből hazatért család. A házban helyet kellett biztosítani a pianinónak és a meglehetősen rossz alaprajzú, viszonylag kis méretű konyhában egy reggelizésre alkalmas részt is szükséges volt kialakítani.

A családfő szereti a jazz zenét és new yorki kötődése miatt az volt a kérése, hogy a kertvárosi házban teremtsünk loft hangulatot. Bontott tégla és fémkeretes üvegfal beépítésével valamint beton hatású tapéta használatával értük el a célt.

A feleség bisztró-szerű konyhára vágyott. Reggelizőpultként is funkcionáló félsziget, ipari jellegű króm páraelszívó és bontott tégla kelti ezt a hatást. Bútoraik egy részét, így az ikonikus Togo kanapét külföldről hozták magukkal.

ADATOK

120 nm | örökölt családi ház | négy fő | Togo kanapé | pianinó

HÍVÓSZAVAK

eklektika | loft | narancs, bézs, kék | bontott tégla | jazz

Ügyfeleim mondták

sokkal szebb lett a lakás, mint gondoltam volna

Adri segítségére több okból is szükségem volt, mikor az új akkor még csak tervrajzom szereplő lakást próbáltam berendezni.

A tervrajz alapján tudott készíteni számomra 3d terveket, amiket mindig az újabb ötletek alapján azonnal módosítani is tudtunk. Így már a beköltözés előtt megterveztük a bútorokat (méret, szín, elhelyezés ). Több ötletet adott, hogy lehetne minden a legpraktikusabb és egyben dekoratív is, amikre én magamtól nem gondoltam volna.

Fontos volt számára, hogy minden olyan legyen, ami az én szempontjaimnak megfelel.
Csak ajánlani tudom, sokkal szebb lett a lakás, mint gondoltam volna!

Juli

sokkal élhetőbb élettér

Az Adrival folytatott munka során a lakásunk belső kialakítása egészen más megvilágításba került. Adri kiemelte az alaprajzi elrendezésből adódó előnyöket és a meglévő bútorok áthelyezésével, újragondolásával egy sokkal élhetőbb élettér került felvázolásra. Köszönjük!

Rita

kifinomult ízlés, harmonikus enteriőr

Adrienn nagy segítséget jelentetett jó megfigyelő képességével, hasznos meglátásaival, kifinomult ízlésével, annak érdekében hogy egy harmonikus enteriőrt tudjunk otthonunkban kialakítani.

Niki

Készen állsz, hogy újraálmodd az otthonod?

Akkor keress meg a lenti elérhetőségeken és kezdjünk el beszélgetni!

E-mail

info@dancingqueendesign.hu

Telefon

+43 664 7801 4251

Facebook

@Dancing-Queen-Design

Instagram

@dancingqueendesign